Marketing Professionals

Marketing Professionals

De marketing professionals van PerformPartners zijn beschikbaar voor ondernemingen die op zoek zijn naar een effectievere invulling van het proces van marketingplanning en strategievorming. Met de inzet van PerformPartners heeft u het geruststellende gevoel dat u geen belangrijke zaken over het hoofd ziet en dat het proces zo gestructureerd mogelijk verloopt.  De marketing professionals van PerformPartners zijn gepokt en gemazeld in:

– Leadgeneratie: het bedenken, uitrollen en analyseren van (offline en online) campagnes en content strategieën waarmee u uw verkopers van warme leads kunt voorzien.

– Het doorzien van de vraag achter de klantvraag. Om vervolgens ondersteuning te bieden bij de (strategische) ontwikkeling van uw diensten en producten naar het inzicht van de klant.

– Het optimaliseren van omzet bij klanten, hen te behouden en superpromoters van hen te maken, zodat zij u nieuwe klanten bezorgen. Wij brengen de complete customer journey in kaart en voegen daar waarde aan toe, zodat u zich blijft onderscheiden van uw concurrent.